Omschrijving

Speels ingedeeld en luxe afgewerkt 4-kamer appartement, met een heerlijk zonnig balkon op het zuiden van maar liefst 21 m², alsmede een parkeerplaats en berging op de begane grond. 
De woning is gelegen op een markante locatie dicht bij het centrum van Rosmalen.

Indeling

Highlights de Bleken 5 Rosmalen:
•	Goed afwerkingsniveau
•	Ruim balkon 21 m²
•	3 slaapkamers
•	Dichtbij alle voorzieningen
Indeling de Bleken 5 Rosmalen
Begane grond: Entree met parkeerplaats, privé berging ( 9 m²), gezamenlijke binnentuin en trapopgang.

Tweede verdieping

Appartement gelegen op de tweede verdieping: 
Entree van het appartement, hal, toilet met fonteintje, toegang tot de ruime, lichte woonkamer, vanuit de woonkamer is tevens de slaap/werkkamer bereikbaar. Aansluitend aan de woonkamer treft u de moderne, hoogglans witte keuken met zwart natuurstenen aanrechtblad, welke is voorzien van allerhande inbouwapparatuur. 
Vanuit de keuken treft u de eetkamer, welke toegang biedt tot het ruime zonnige balkon op het zuiden van maar liefst 21 m², met fraai uitzicht op de gezamenlijke binnentuin. 
Vanuit de hal zijn tevens de twee overige slaapkamers bereikbaar en de badkamer welke is voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel. Dit moderne appartement is zeer luxe afgewerkt met gestuukte wanden en leistenen tegelvloer en geheel voorzien van vloerverwarming. 
Het appartement is gunstig gelegen in de wijk de Overlaet op korte afstand van het gezellige centrum van Rosmalen en in de nabijheid van o.a. diverse sportclubs en uitvalswegen (A2 en A59).

Heeft u interesse in deze woning aan de Bleken 5 te Rosmalen neem gerust contact op voor een vrijblijvende bezichtiging.
Inhoud ca. 245 m3, woonopp. ca. 84 m2, bouwjaar 2008

Kenmerken