Omschrijving

Te huur 233 m² winkelruimte op een goede winkellocatie in Rosmalen. De winkel in de Dorpsstraat is op korte afstand gelegen van de Driesprong het hart van Rosmalen.

Indeling

Object 
De unit aan de Dorpsstraat heeft een vloeroppervlak van circa 233 m² VVO. 
Huursom € 33.000,- per jaar
ROZ model huurovereenkomst
3 maanden borg
Minimale huurperiode 2 jaar 
Locatie 
Het object ligt op een prominente locatie aan de hoek Dorpsstraat in hartje centrum van Rosmalen  ofte wel direct gelegen aan de ingang van de goed functionerende overdekte Vreeburgpassage.
In de directe omgeving zijn veel landelijke filiaalbedrijven aanwezig. De gemeente Rosmalen telt een kleine 40.000 inwoners. Om recht te doen aan dit verzorgingsgebied dient het bestaande winkelbestand te worden uitgebreid. 

Opleveringsniveau 
De unit is voorzien van systeemwanden, systeemplafond met verlichting en een ge-egaliseerde vlakke vloer, inclusief pui met entreepartij. Met weinig investering direct te openen locatie.
Parkeren 
Er zijn zowel aan de Hoogstraat als de Raadhuisstraat gratis parkeerplaatsen aanwezig. Achter de Vreeburgpassage en achter het nieuwe centrum zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig, alle gereguleerd door middel van een blauwe zone.
Heeft u interesse in de winkelruimte aan de Dorpsstraat 27B  te Rosmalen, neem gerust contact op. Kijken is altijd vrijblijvend.

Kenmerken